BFactor: professioneel interieuradvies, praktisch en inspireren

 In Inspiratie

Professioneel interieuradvies van BFactor is het antwoord op al je interieurvragen. Je wilt het anders dan anders, maar wel op een manier dat je persoonlijke stijl behouden blijft. Je hebt bijvoorbeeld een waanzinnig idee voor de slaapkamer, maar je wilt graag een klankbord om het idee om te zetten naar realisatie. Je hebt een stel retromeubels geërfd, hoe integreer je die op een mooie manier in je interieur?  BFactor geeft binnen 48 uur na aanvraag een professioneel interieuradvies waar je mee aan de slag kan.

Adviseren en visualiseren

Bfactor denkt graag mee in de mogelijkheden met jouw interieur. Je kunt daarvoor in 3 vormen advies krijgen: online kleuradvies, online interieuradvies of een 2d of 3d visualisatie. 

Bij online kleuradvies verloopt de communicatie voornamelijk online. Dat is makkelijk want je hebt zo verf of behangsuggesties altijd bij de hand als je in de winkel staat, en veel dingen zijn ook online bestelbaar. De ruimte wordt eerst zorgvuldig ingemeten. Naast afmetingen wordt bij het kleuradvies ook rekening gehouden met lichtinval in de kamer voor de kleursuggesties. Ook wordt gekeken wat makkelijk werkt en het mooiste resultaat geeft. 

Met het advies kun je aan de slag, hiervoor kun je ook tips ontvangen. Heb je een huis wat slecht te verkopen is of moeilijk te verhuren, dan is een professioneel kleuradvies een optie die het verschil kan maken.

Coaching in stijl

Bij online styling coaching gaan de tips een stapje verder. Naast kleuren wordt de hele ruimte bekeken en suggesties gedaan voor de andere interieurelementen. Alles gaat in samenspraak met jouw ideeën en voorkeuren. Dit komt allemaal samen in prachtig moodboard. Hiervan uit kun je de suggesties vinden voor verlichting, stoffering, meubilair en bijpassende orginele artworks. Ten slotte kun je er ook voor kiezen een 2D of 3D interieurplan te laten maken. De kamer wordt dan precies in schaal virtueel nagemaakt. Je ziet dan de sfeer en het effect van de inrichting in het nieuwe interieur.

Interieuradvies op maat nodig? Kijk dan eens op https://www.bfactor.be/

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

diamond painting pakketten